Bell Schedule

2019-2020 A/B Daily Calendar

Timberview High School school hours are 7:25 a.m. - 2:55 p.m.

Students may enter the building at 7:00 a.m.

Timberview Bell Schedule 

  • Block 1/5  7:25 a.m. – 8:55 a.m.  (90 min)     
  • Block 2/6  9:00 a.m. – 10:30 a.m.  (90 min) 
    • Advisory 2/6  10:30 a.m. – 10:50 a.m.  (20 min no passing period)   
  • Block 3/7   10:55 a.m. – 1:20 p.m.  (90 min class 45 min lunch) 
    • Lunch Schedule  A:10:55 – 11:40  B:11:45 – 12:30  C:12:35 – 1:20  
  • Block 4/8  1:25 p.m. – 2:55 p.m.  (90 min)  
 

Ben Barber Bell Schedule 

  • Session I   7:00 a.m. – 10:00 a.m.  (180 min)  
    • Shuttle leaves BBIA at 10:00 a.m. 
  • Session II  11:30 a.m.– 2:30 p.m.  (180 min) 
    • lunch 10:35a.m.-11:00 a.m.  
    • BBIA Shuttle leaves THS at 11:00 a.m. 
    • Shuttle leaves BBIA at 2:30 p.m. 

Download Printable Bell Schedule